Un torneig de futbol amb una quarantena de joves obre demà la precampanya del Jovent Republicà de Sabadell

  • S’hi recolliran propostes dels participants en esport i salut
  • Quim Belmonte, primer candidat de la formació per a les municipals: «Cal que els joves siguin presents a totes les polítiques municipals, tant educatives com laborals i d’oci o salut»

Una quarantena de joves agrupats en sis equips participaran demà dissabte al matí (de 10 a 12 h) a les instal·lacions de Le Five (Francesc Duran i Reynals, 1) al torneig de futbol 5 amb què el Jovent Republicà de Sabadell obrirà la precampanya per a les municipals. Dins l’esdeveniment, la formació recollirà propostes relacionades amb la millora del municipi en esport i salut. Hi intervindrà, també, el seu primer candidat, Quim Belmonte, escollit recentment.

Tret de sortida

El Jovent Republicà de Sabadell es posa a treballar amb un objectiu principal per a la precampanya: escoltar i dissenyar un projecte municipal juvenil que estigui a l’abast de tothom i del qual el jovent de Sabadell sigui partícip.

Donar veu als joves

El primer candidat del partit juvenil d’esquerres i independentista, Quim Belmonte, ha afirmat: «El Jovent comencem la precampanya adreçant-nos al conjunt de la població sabadellenca per escoltar i donar a conèixer el millor projecte de ciutat perquè els joves estiguin presents a totes les polítiques municipals, tant educatives com laborals i d’oci o salut. Al torneig, els participants gaudiran d’un ambient festiu i propositiu en termes de ciutat. L’esport és un eix vertebrador i cohesionador increïble en una societat: hi promou valors, hàbits i relacions amb tothom. Diu molt d’un govern com aposta per l’esport».

Qui és Quim Belmonte?

Quim Belmonte i Garcia (Sabadell, 1999) és fill del barri de l’Eixample i graduat en Educació Social a la UAB. Actualment, treballa com a educador social al barri de la Mina (Sant Adrià de Besòs). Ha estat portaveu del Jovent Republicà de Sabadell i també hi ha tingut altres càrrecs com secretari de Xarxes, secretari d’Organització, secretari de Finances i, ara, secretari de Comunicació. Des dels sis anys, està vinculat al Club Natació Sabadell; més concretament, a la secció de futbol sala.