INICI > CONEIX-NOS > EL GOVERN REPUBLICÀ DE SABADELL

Una ciutat republicana, un govern republicà

El Govern Republicà és l’organització de treball que adopta el Grup Municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Sabadell. Som el principal grup de l’oposició, amb set regidors que ens posem al servei de tots els veïns. La nostra voluntat és liderar i ajudar a construir una ciutat per sentir-nos-en orgullosos: la Sabadell republicana capital del benestar i la justícia social.

“Més que mai, Sabadell demana als seus polítics lideratge, visió i actitud de servei. Per això, continuarem apostant per una manera de representar els sabadellencs amb proximitat i fent possibles les transformacions que la ciutat demana”.

Som l’equip municipal sorgit de les eleccions del maig del 2019 i que és un reflex de la gent de Sabadell: el Govern Republicà. Set regidors que, gràcies a la confiança de prop de 20.000 sabadellencs, ens posem a la teva disposició per proposar i impulsar accions que millorin la qualitat de vida de tothom, i, també, per supervisar i fiscalitzar l’acció de l’executiu actual. En definitiva, acceptem el repte d’impulsar a Sabadell un nou model de governança proper, ètic i eficaç.

Aquest és el teu govern: el #GovernRepublicà

Tens propostes per al teu barri, per al conjunt de la ciutat? Sabem que sí, i et volem ajudar a fer-les realitat. Fes-nos arribar els teus dubtes, inquietuds, idees, problemes… Trobem-nos. Per donar un millor servei a totes les persones i entitats de la ciutat, cada regidor centra la seva feina en un districte i en unes àrees en les quals és expert. Contacta-hi sempre que vulguis! Hi som per escoltar-te.

 • Èlia Soriano i Costa
  Portaveu adjunta
  Districte 2
  Universitats i Recerca, Empresa, Comerç, Recursos Humans, Administració Electrònica i Turisme

 • Gabriel Fernàndez i Díaz
  Portaveu
  Districte 1
  Presidència

 • Glòria Llobet i Torres
  Districte 4
  Salut, Cultura, Cicles de Vida, Joventut, Participació i Benestar Animal

 • Santi Valls i Molina
  Districte 5
  Desenvolupament Sostenible, Urbanisme i Mobilitat

 • Francisca Maya i Heredia, Popi
  Districte 7
  Acció Social, Feminismes, Drets Civils, Cooperació i Nova Ciutadania

 • Raül Garcia i Barroso
  Districte 6
  Esport, Transparència, Seguretat (Policia Municipal), Serveis Municipals i Cohesió Territorial

 • Pere Farrés i Berenguer
  Districte 3
  Educació, Habitatge, Capacitats Diverses i Memòria Històrica