Més de 300 persones en la presentació de l’alcaldable Juli Fernàndez

Aquest matí més de 300 persones s’han aplegat a l’amfiteatre dels Jardinets en l’acte de presentació del candidat Juli Fernàndez a l’alcaldia de Sabadell. A ell l’han acompanyat l’ex-consellera Anna Simó i el diputat Joan Tardà.

Anna Simó ha defensat la feina feta per Juli Fernàndez i el seu equip a l’Ajuntament de Sabadell: “En aquest temps Sabadell ha estat de tirar endavant. No es val dir que ets d’esquerra durant discursos, ho has de demostrat a través de les polítiques que fas. I l’equip de Juli Fernàndez, ho ha fet amb polítiques com la del Taulí, que ha començat a arreglar la situació que patia el Taulí”. Simó ha volgut recordar la figura de Carme Forcadell, sabadellenca que des de la presidència del Parlament va permetre el debat alhora que ha volgut recordar que ningú mai farà retrocedir al poble català en la seva aspiració de votar i triar llibertat: “Aquest poble ha decidir que vol ser independent, i ho serà de la única forma que sap, que és a través de les urnes perquè no hi ha una altra manera”.

Joan Tardà ha destacat la feina dels ajuntaments republicans a l’hora de construir república: “Els ajuntament són imprescindibles per aconseguir unes institucions al servei de les persones. Aquest és el nostre compromís republicà”. El Diputat ha defensat el paper que té el partit, capaç d’unir vincles amb altres partits per tal d’assegurar la governabilitat i construir la república: “Som els únics que estem al mig de la taula. Som el partit que pot unir partits que no es poden veure. Aixecarem encara més altra la bandera del diàleg que la de la desobediència. Hem de guanyar les eleccions per liderar el procés, i impedir que el poder econòmic no imposi un govern de PSOE-C’S, que és allò que l’IBEX vol”.

Juli Fernàndez: “Vull tornar a fer d’alcalde de la ciutat de Sabadell”.

Juli Fernàndez ha defensats aquests darrers 4 anys a la ciutat, on s’han aconseguit culminar projectes que ningú creia possible: “Fa 3 anys la majoria de gent quan nosaltres dèiem que lluitaríem per aconseguir el soterrament dels FGC ens mirava i deia `Són bona gent i ho intentara, però ja veurem si passa` i ha passat i és una realitat que permetrà transformar l’entrada sud de Sabadell, que ara tenim un espai d’oportunitat nou i que els propers anys caldrà desplegar. Un espai que entrarà el verd a la ciutat. Un espai com va ser-ho l’Eix Macià fa 30 anys”.

Fernàndez ha recordat l’alcalde Farrés durant la seva intervenció: “Sabadell tradicionalment ha estat una ciutat obrera. L’alcalde Farrés, els que hem pogut fer d’alcalde, és evident que és un referent de l’acció política. Sempre he dit que amb arribar-li al turmell en tenia prou” ha explicat. L’ex alcalde ha dit que “Els governs diversos són molt bons, però és important tenir forces capaces de liderar aquests govern i amb gran suport. És aquí on jo col·loco ERC a Sabadell al servei d’aquella gent que comparteixi en seguir defensant els drets i la dignitat. La voluntat de seguir millorant la ciutat. Allò que cada dia ens afecta la vida però també l’estratègia per desenvolupar la ciutat.

Per acabar, Fernàndez ha defensat la seva candidatura mostrant la seva predisposició per liderar Sabadell “Vull seguir treballant compromès a esforçar-me dia a dia perquè a Sabadell continueu tant orgullosos i orgulloses. Vull tornar a fer d’alcalde d’aquesta ciutat.  Estic compromès i disposat. Que Sabadell sigui una ciutat republicana és clau per a la consolidació de la república a Catalunya. Sabadell va ser la ciutat més gran compromesa amb l’1 d’octubre.”