Laia Silvestre, ratificada com a portaveu del Jovent Republicà de Sabadell

  • La secció local de l’organització política jove d’esquerres i independentista, vinculada a ERC, renova l’executiva al congrés anual

El Jovent Republicà de Sabadell ha reelegit com a portaveu Laia Silvestre, que va assumir el càrrec ara fa un any en substitució de Harrison Parpillon; a partir d’ara, però, també en serà secretària de Feminisme. Silvestre estudia Ciència Política a la UAB i, alhora, Filologia Catalana a la UOC, i també és taekwondoka amb cinturó negre. L’organització política jove d’esquerres i independentista, vinculada a Esquerra Republicana, ha renovat l’executiva permanent sabadellenca dins el marc del seu congrés anual.

Pocs mesos per a les eleccions

Laia Silvestre ha afirmat: «Aquest darrer curs polític, el Jovent Republicà de Sabadell hem demostrat que som la força política juvenil majoritària a la ciutat, la que millor en representa els joves. Aquest any, però, s’apropen les eleccions municipals, que lluitarem per guanyar i instaurar les nostres polítiques sent sempre fidels als nostres eixos: el feminisme, el socialisme, l’ecologisme i l’independentisme. Vull donar gràcies a l’executiva sortint, que ha dedicat bona part de la seva activitat a la lluita ecologista».

Al congrés també s’han nomenat la resta de càrrecs de l’executiva permanent local del Jovent Republicà: Joan Guixà en serà el secretari d’Organització; Alba Torras, de Finances i Formacions; Joan Gatell, d’Activisme, i Quim Belmonte, de Comunicació.

El congrés l’ha clos la portaveu del Jovent Republicà del Vallès Occidental, Mercè Espasa, que ha assegurat: «És un honor veure com una secció local com Sabadell creix any rere any; això demostra una gran feina de picar pedra».