La sabadellenca Glòria Llobet, secretària d’acta del 28è Congrés Nacional d’ERC

Forma part de la mesa del congrés, que té lloc avui dissabte a l’auditori del Fòrum

La regidora republicana a l’Ajuntament de Sabadell i advocada Glòria Llobet és la secretària d’acta del 28è Congrés Nacional d’Esquerra Republicana, que té lloc avui a l’auditori del Fòrum de Barcelona amb una àmplia representació de la secció sabadellenca. Llobet forma part, doncs, de la mesa del congrés, presidida per la consellera de Salut, Alba Vergés. Hi representa, de fet, el Jovent Republicà, del qual presideix el Consell Nacional, i hi exerceix tasques com la redacció de l’acta del congrés o l’assessorament de la presidència.

Glòria Llobet ha dit: «Em satisfà poder treballar en la celebració del 28è congrés d’Esquerra. El partit decideix com vol ser els pròxims quatre anys. Hem apostat pel diàleg sense oblidar que som una força d’esquerres i transversal, ni, sobretot, que volem aconseguir la independència del país. Que volem forçar l’estat espanyol a seure per aconseguir el que és inevitable: un referèndum d’autodeterminació. Som conscients de la nostra responsabilitat en aquest moment. I, a Sabadell, del nostre paper d’alternativa al govern actual. Com ens acaba de dir el president i pres polític Oriol Junqueras a través d’una carta, ‘la victòria és una obligació’. No pararem fins a assolir-la».

Qui és Glòria Llobet?

Glòria Llobet i Torres (Barcelona, 1992) és graduada en Dret per la UB i màster en Advocacia per la UOC. Treballa dins l’equip d’assessoria jurídica del partit republicà des del 2017, i ha fet pràctiques de dret processal i administratiu en diversos bufets i empreses. També ha estat monitora de dansa extraescolar per al Moviment d’Esplais del Vallès (MEV). Milita al Jovent Republicà des del 2011 i a ERC des del 2017. Actualment, és secretària del Formació de la secció local de Sabadell.

Dins el grup municipal republicà a l’Ajuntament de Sabadell, que té set regidors, Llobet es fa càrrec, principalment, de les àrees de Cultura, Cicles de Vida, Joventut i Participació, i forma part de la Comissió Informativa de l’Àrea de Feminisme, Benestar Animal i Participació, i del Consell d’Administració de Comunicacions Audiovisuals de Sabadell (Ràdio Sabadell). El seu treball se centra en el districte 4, que inclou els barris de la Concòrdia, Can Llong, Castellarnau, Can Rull i Cifuentes.