Glòria Llobet defensa que la participació del jovent en la presa de decisions de l’Ajuntament de Sabadell.

Aquesta tarda s’ha efectuat  l’acte de Jovent Sabadell i d’Esquerra Sabadell a la Plaça de l’Imperial de Sabadell. Glòria Llobet, candidata número 4 de la candidatura, ha explicat que els joves “Representem un 15% de la població d’aquesta ciutat i sovint no tenim veu”.

Llobet ha explicat que tot i ser una de les generacions amb més estudis i millor formades, sovint es troben en situació precària: “Som una de les generacions més preparades i sovint tenim feines precàries que no ens deixen emancipar-nos, no ens deixen ser lliures i el que hem de fer és que el jovent tingui oportunitats per decidir lliurement què volen fer”.

Juli Fernàndez ha explicat que “les polítiques que fa Esquerra Republicana a l’Ajuntament estan adreçades a facilitar la vida dels nostres ciutadans i ciutadanes. I això passa per millorar les condicions laborals, tenir facilitats per poder accedir a l’habitatge”. Fernàndez ha volgut donar importància al col·lectiu jove de la ciutat i els animat a empoderar-se i seguir lluitant per una societat justa: “El col·lectiu jove és un dels més vulnerables tant en l’habitatge com en el treball, i aquí és on centrem les nostres propostes estructurals, com incrementar al màxim el parc públic d’habitatge o bé amb les nostres polítiques actives d’ocupació a través del Vapor Llonch, a través de la formació professional o amb els convenis que tenim amb la UAB”.