Gabriel Fernàndez: “Davant l’ERO de Huayi, l’Ajuntament ha de prendre totes les mesures que calgui”

Davant l’anunci de Huayi Compressor d’acomiadar 164 dels 350 treballadors amb un ERO, el portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernàndez, s’ha comunicat amb el president del Comitè d’Empresa per posar-se a la seva disposició.

Fernàndez ha dit: “Els ERO que actualment vivim, i que els treballadors afronten en pitjors condicions i amb menys drets, són fruit de la desídia i falta d’ambició polítiques d’un PSOE que va tenir més d’un any per derogar la Reforma Laboral i que no ho va fer”.

I ha afegit: “Cal exigir a totes les administracions competents (locals, comarcals, nacionals i estatals) que treballin per a la continuïtat dels llocs de treball (el 70%, ocupats per veïns de Sabadell), i per revertir aquests processos. No ens podem permetre perdre cap indústria més. L’Ajuntament de Sabadell ha de prendre totes les mesures que calgui: vetllar perquè una altra empresa ompli la nau, promoure incentius perquè altres empreses l’ocupin i/o donar suport des del Vapor Llonch (formació, reciclatge, recerca activa de feina, recol·locació)”.