Esquerra Republicana de Sabadell convoca primàries per escollir el o la cap de llista a les eleccions municipals.

La secció local d’Esquerra Republicana de Sabadell convoca primàries per escollir el o la cap de llista per les pròximes eleccions municipals. D’acord amb els Estatuts d’Esquerra Republicana, el Reglament de Règim Intern, la Carta Financera i el Reglament de les eleccions municipals 2019, l’Assemblea Local d’Esquerra Republicana Sabadell es celebrarà dissabte 2 de juny de 2018 a partir de les 11.30h en un lloc encara per determinar.

Amb la clara voluntat d’obertura, transparència i agraïment a totes les persones que dia a dia ens ajuden a tirar endavant el nostre projecte, el procediment d’elecció de la persona cap de llista per a les properes eleccions municipals serà mitjançant primàries externes. Per tant, podran participar amb dret a vot les persones militants, simpatitzants i amigues adscrites a la Secció Local amb més de tres mesos d’antiguitat, residents al municipi i que estiguin al corrent de pagament una setmana abans de la data de celebració de l’assemblea, així com la militància de les Joventuts d’Esquerra Republicana majors de 18 anys.

Qualsevol persona de la ciutat, amb dret a sufragi a les eleccions municipals, podrà presentar candidatura amb l’aval del 20% de la militància o a proposta de l’executiva. Cada persona militant només podrà avalar amb la seva signatura una sola precandidatura. El període de recollida de signatures acabarà el proper 1 de juny. Podeu descarregar els avals clicant aquí

Un cop s’hagin recollit les signatures, es lliuraran, com a molt tard un dia abans de la celebració de l’assemblea local, a la presidència local, en qualitat de membre nat de la Comissió Electoral Local que serà ratificada en la mateixa assemblea local. Les candidatures seran validades un cop sigui ratificada la mateixa Comissió Electoral Local.

En paraules de Santi Valls, el president de la secció local, “Obrim com mai el procés d’elecció del candidat o candidata a l’alcaldia perquè som coherents amb el que defensem pel país i la ciutat, una democràcia forta i participativa” i ha afegit “Els republicans i republicanes sabadellencs han demostrat un incansable compromís amb la ciutat i amb el país, i l’1 d’octubre en va ser un clar exemple, estem convençuts que entre tots i totes escollirem una persona que sintetitzarà aquest compromís i aquests valors“.

Per a dubtes o aclariments podeu adreçar-vos a qualsevol dels membres de la Comissió Organitzadora enviant un correu electrònic a sabadell@esquerra.cat