ERC convoca dissabte a Ca n’Oriac un debat sobre els drets laborals dels sabadellencs d’origen immigrant

  • L’alcaldable, Gabriel Fernàndez, hi clourà una taula rodona amb la diputada al Congrés Maria Dantas, l’advocat laboralista Carles Bertran i la directora general de Migracions, Refugi i Antiracisme del govern, Eunice Romero
  • Serà aquest dissabte 14 de gener a les 18 h al centre cívic del barri

Esquerra Republicana Sabadell convoca dissabte 14 de gener a les 18 h la taula rodona Els drets laborals de les persones migrades al centre cívic de Ca n’Oriac (Arousa, 2). Hi intervindran la diputada republicana al Congrés Maria Dantas, l’expert en dret laboral Carles Bertran i la directora general de Migracions, Refugi i Antiracisme del govern, Eunice Romero. Després d’un torn obert de paraula, tancarà la trobada l’alcaldable d’ERC, Gabriel Fernàndez. L’esdeveniment és gratuït i obert a tothom, té l’aforament limitat i cal inscriure-s’hi aquí.

Treballar en condicions dignes

El debat l’organitzen la secció local i les sectorials de Treball, Autònoms i Economia Social, de Ciutadania i Immigració i del Fòrum Sindical del partit republicà. Els presidents de les dues primeres, els sabadellencs Mingo Meseguer i Santos Fèlix, hi donaran la benvinguda als participants, i la taula de debat la moderarà Núria Camps, president d’aquesta última.