El president d’ERC Sabadell, Santi Valls, s’incorpora a l’Executiva Nacional com a secretari de Mobilització i Coordinació Municipal

El Consell Nacional d’Esquerra Republicana ha ratificat aquest matí la incorporació del sabadellenc Santi Valls, geògraf urbanista, president de la secció local de Sabadell i regidor a l’Ajuntament de Sabadell, a l’Executiva Nacional de la formació republicana. Valls serà, d’ara endavant, el secretari nacional de Mobilització i Coordinació Municipal d’ERC. L’Executiva Nacional és un dels cinc òrgans de govern bàsics de la formació republicana, el que té cura de la direcció i administració diària del partit.

Qui és Santi Valls?

Santi Valls i Molina (Sabadell, 1973) està casat i és pare de dues filles. És llicenciat en Geografia per la UB i ha cursat diversos postgraus. Ha estat professor de l’International University Study Center (IUSC) i de l’Escola de Policia de Catalunya. Ha treballat com a assessor d’ERC a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i és tècnic de la Secretaria de Política Municipal.

A Esquerra Republicana Sabadell, és actualment regidor del grup municipal a l’Ajuntament (des del 2019) i president de la secció local (des del 2017). N’és militant des del 2007 i ha format part de l’executiva local des del 2014. També ha estat membre, entre el 2014 i el 2019, de l’executiva de la federació comarcal del Vallès Occidental de la formació republicana.

En l’àmbit cívic, va ser monitor de l’esplai La Roda i va formar part de la creació de la primera cooperativa de consum ecològic de Sabadell, Teixint la Terra. És soci d’Òmnium Cultural i del Centre d’Esports Sabadell.