El Grup Municipal d’Esquerra Republicana defineix els àmbits de treball de cadascú dels seus membres durant aquest mandat.

Definides les competències, Juli Fernàndez serà el cap del grup i Gabriel Fernàndez  el portaveu del Grup Municipal.

Fa uns dies es va constituir el Grup Municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Sabadell, definint les tasques i competències. Així doncs, el portaveu serà el regidor Gabriel Fernàndez, que durant la passada legislatura va ser el regidor d’Acció Social. En segon lloc, l’Èlia Soriano, serà la portaveu adjunta.

Els 7 regidors d’Esquerra Republicana s’han repartit les tasques per fer un municipalisme basat en el desenvolupament de propostes que millorin la vida de la gent, constituïts com a principal grup de l’oposició i amb la clara vocació de defensa dels interessos col·lectius de la nostra ciutat.

D’aquesta manera les àrees de responsabilitat per exercir la fiscalització al govern i de desenvolupament de propostes i acció política queden així:

Àmbit de feminisme, participació i benestar animal: Glòria Llobet i Francisca Maya

Àmbit de cohesió territorial, desenvolupament urbà, seguretat i civisme: Santi Valls i Raul Garcia Barroso

Àmbit de desenvolupament econòmic i impuls administratiu: Èlia Soriano i Francisca Maya

Àmbit de Presidència i drets socials: Gabriel Fernàndez i Raul Garcia Barroso

Gabriel Fernàndez, portaveu del Grup Municipal, ha explicat que “El nostre objectiu és exercir un paper propositiu, com sempre fem; amb responsabilitat; seriositat; diàleg i treball amb tothom, esforç persistència i exigència. Posant sempre per sobre de tot els interessos i necessitats de la majoria dels més de 213.000 habitants de Sabadell que volen el millor per la ciutat”.