Diana Riba, Elisenda Alamany i Juli Fernàndez presenten divendres “Ubuntu”, de Raül Romeva, a La Llar del Llibre

  • Les dues sessions ja són plenes. Moltes gràcies pel vostre interès
  • L’acte es retransmetrà a través del compte d’Instagram d’Esquerra Republicana Sabadell, @erc_sbd

L’eurodiputada Diana Riba, la regidora de l’Ajuntament de Barcelona i consellera metropolitana Elisenda Alamany i l’alcalde de Sabadell 2015-2017 i delegat del govern a Barcelona, Juli Fernàndez, conversaran divendres 15 de gener a les 19 h al voltant del llibre Ubuntu, de Raül Romeva, a La Llar del Llibre (Sant Antoni, 20. Sabadell).

Les dues sessions de l’acte, que és obert a tothom i gratuït, ja són plenes. Es retransmetrà per a tothom a través del compte d’Instagram d’Esquerra Republicana Sabadell, @erc_sbd

Sobre Ubuntu. La república del bé comú

­Això és ubuntu. Em reconec en la mesura que et reconec a tu. La teva felicitat és la nostra. No té a veure amb tu o amb mi, té a veure amb nosaltres. Només si ens veiem com a part integrant d’un ecosistema més ampli i complex podrem existir, ser.

Una mirada ubuntu ens aboca a començar per petits canvis al nostre entorn que formin part d’una autèntica revolució global. Construir la nostra vida al voltant del principi ubuntu ens ajuda a reconèixer i incentivar el nostre potencial com a éssers humans, però també com a col·lectivitat definida, cap a una cooperació efectiva i el bé comú.

En aquestes pàgines no hi trobareu passat sinó futur. No parlen d’allò que s’ha fet sinó de per què ho hem fet, i sobretot per què continuem endavant amb l’aposta republicana malgrat les inclemències judicials, mediàtiques i polítiques.