Els sabadellencs Laia Silvestre i Joan Cuscó, escollits nous portaveus sectorials del Jovent Republicà

Les Joventuts dEsquerra Republicana han escollit, al Consell Nacional del partit, Laia Silvestre i Joan Cuscó nous portaveus de la sectorial de Política i Cooperació Internacional i la sectorial d’Ecologisme.

Aquest dissabte, un centenar de joves es van aplegar a Sant Joan Despí, al Consell Nacional del Jovent Republicà, per entomar els nous reptes de futur que han de canviar la realitat del país i del territori vallesà.

Posant el focus en les crisis que travessem en l’àmbit internacional, Silvestre, nova portaveu de la sectorial de Política i Cooperació Internacional, va refermar el seu compromís per “fer front a un futur incert, que ja pateix les conseqüències d’un panorama internacional abduït pels interessos capitalistes. Cal fomentar la cooperació internacional i traslladar el nostre discurs polític als conflictes d’escala mundial.”

Per altra banda, Cuscó, nou portaveu de la sectorial dEcologisme, va destacar la necessitat de “deixar enrere el menyspreu cap a l’ecologisme, entenent la importància i l’impacte que té aquest en les nostres vides. Un ecologisme que ha de proposar solucions davant les crisis climàtiques i energètiques que afecten el benestar del jovent i tota la societat.”

Amb la intenció de situar les polítiques internacionals i ecologistes en el centre de la societat, el Jovent Republicà enceta un nou any ple de reptes. Un any fonamental per a la transformació social i econòmica que reclamem les noves generacions.