[Comunicat de premsa] ERC alerta que el PSC podria iniciar una campanya de desprestigi amb acusacions falses per haver denunciat el cas Jesús Rodríguez

Ens ha arribat, per diverses fonts, el missatge que es podria iniciar una campanya de desprestigi contra el nostre partit i contra el nostre alcaldable per part del PSC amb acusacions falses. Aquesta campanya seria conseqüència directa de la nostra denúncia d’un possible cas de corrupció del PSC (el cas Jesús Rodríguez).

Això ho interpretem com una represàlia en tota regla per la nostra denúncia de dilluns. Un cas més de la factoria de fake news del PSC de Sabadell per desviar el focus del tema tèrbol que els implica. Una cortina de fum perquè es parli d’una altra cosa.

ERC fem por als de sempre, som els únics que els podem vèncer. I els de sempre reaccionen com sempre. Ho van fer a Juli Fernàndez, a Maties Serracant, a Carme Garcia. Ara sembla que ho podrien tornar a fer. Fabriquen mentides per desgastar rivals. Ho fan sistemàticament, arreu del país, en altres municipis. Menteixen contra l’adversari per aferrar-se al poder.

Ens sentim amenaçats. No ens fa cap por. Ho afrontem de cara, amb un somriure i amb les mans netes. Denunciar la possible corrupció i voler transparència a l’Ajuntament té costos per a les persones i les organitzacions que ho fan. Els assumim un cop més. Som davant la conseqüència directa de ser alertadors a la Fiscalia Anticorrupció i a l’Oficina Antifrau d’un possible cas de corrupció. Que vinguin les fake news, que ens trobaran drets.

El 28 maig, fem-los fora. Això va del Sabadell de la gent (el que rebutja la corrupció) o el Sabadell dels de sempre (dels hereus de la corrupció). Sabadell es mereix un govern i un alcalde honestos. Us farem fora i el compte enrere ha començat.