La plaça del Doctor Robert acollirà el diumenge 22 de maig el festival Impuls Jove, organitzat pel Jovent Republicà del Vallès Occidental

  • Gratuït i obert a tothom, programarà grups i punxadiscos de la comarca com Dos Cèntims, Cronopios o el PD Sergi SC en format vermut

La plaça del Doctor Robert de Sabadell serà l’escenari el diumenge 22 de maig del festival politicomusical Impuls Jove, organitzat pel Jovent Republicà del Vallès Occidental. L’esdeveniment, gratuït i obert a tothom, hi programarà d’11 a 16 h, en un nou format vermut, grups i punxadiscos (PD) de la comarca com Dos Cèntims, Cronopios o el PD Sergi SC. Aquest any, el festival recupera la normalitat: ja no té l’aforament limitat ni cal inscriure-s’hi.

Nou format, energies renovades

El cartell de l’Impuls Jove 2022 l’han presentat en roda de premsa la portaveu del Jovent Republicà del Vallès Occidental, Mercè Espasa; la secretària regional d’Activisme, Alba Torras, i la regidora del Jovent Republicà a l’Ajuntament de Sabadell, Glòria Llobet.

Mercè Espasa ha dit: «L’Impuls Jove és el festival politicomusical de referència del Vallès Occidental i té l’objectiu de donar veu a grups novells del territori vallesà, reivindicant una nova fórmula que continuarà promovent un festival fet per joves i per als joves. Amb aquesta edició, hi introduïm canvis que, després de dos anys de restriccions, faran possible una edició amb el millor revulsiu emocional; plena d’energia, diversió i espectacle, carregada de novetats de format i de programació»

Alba Torras ha apuntat: «Malgrat que l’organització no perd de vista els seus orígens ni les característiques del festival juvenil autogestionat, aquest any, per motius organitzatius, tampoc participarem en el concurs Música Jove, que dóna l’oportunitat a grups novells de tot el país de classificar-se per poder tocar al festival de referència dels Països Catalans, l’Acampada Jove. Valorarem recuperar-ho en pròximes edicions».

Glòria Llobet ha reblat: «Tot i les dificultats presentades per l’actualitat social i política, el Jovent Republicà del Vallès Occidental apostem per la cultura musical juvenil. Com a organització, a Sabadell, a la comarca i a tot el país, reivindiquem la necessitat d’una alternativa lúdica assequible, inclusiva i de qualitat, i és per això que farem un esforç logístic per oferir una alternativa cultural al jovent vallesà. Em va molt feliç, també, poder dur l’Impuls a Sabadell».

Material gràfic per descarregar

https://drive.google.com/drive/folders/1E3ROlLYvAZ3nDQdRA3saOI4WnxBoEIts?usp=sharing