Juli Fernàndez: “Una ciutat on les prioritats del govern són les necessitats de les persones”

L’Alcaldable d’Esquerra Republicana, Juli Fernàndez, ha explicat els 7 eixos de la visió de ciutat del projecte a la Plaça que portarà per nom “Dones del Tèxtil” a Sabadell. Un dels aspectes que més ha volgut remarcar l’alcaldable ha estat el del treball honest en defensa dels drets de les sabadellenques i sabadellencs: “El que volem fer els propers 4 anys liderar un projecte de ciutat que es basi en 7 eixos claus, i ens faci sentir orgullosos de la nostra ciutat.”

Els 7 eixos del nostre projecte de ciutat

Fernàndez ha explicat els  7 eixos principals: Sabadell capital, Sabadell líder, Sabadell verda, l’Habitatge com dret garantit, Educació i Cultura, Ajuntament 3.0 i Sabadell Republicana.

“Per nosaltres el principal és la gent. I un dels principals problemes que tenim actualment és el preu de l’habitatge. I no dubteu que utilitzarem totes les eines necessàries per aconseguir tenir més vivenda pública a Sabadell” ha dit Fernàndez.

Respecte l’administració electrònica, Fernàndez ha volgut remarcar que si aquesta no ha de servir per millorar la vida de la gent i fer-la més fàcil, no servirà de res: “Volem fer la vida dels nostres ciutadans i ciutadanes més fàcil amb la administració electrònica. I si aquesta només serveix per canviar màquines per papers, a nosaltres no ens hi trobaran. Serà per fer més àgil l’administració i per millorar els tràmits que han de fer els sabadellencs amb l’administració”.

Per acabar, el candidat a l’alcaldia ha remarcat la necessitar de triar entre seguir amb un govern que defensa la gent, amb interessos i preocupat per millorar el dia a dia de la gent a un que torni a pràctiques que només busquen afavorir uns pocs: “El proper 26 de maig, volem garantir que hi hagi un govern format per persones que defensen, davant de qualsevol altre cosa o interès, a la gent i les seves necessitats, i per això us demanem el vot i la vostra confiança per les dones i homes d’Esquerra Republicana de Sabadell