Jon Iñarritu ve a Sabadell a donar públicament suport a l’alcaldable d’ERC, Juli Fernàndez

Aquest matí hem fet un acte a l’Àgora de Sabadell amb el diputat de Bildu, Jon Iñarritu, i l’alcaldable de Sabadell, Juli Fernàndez. Iñarritu ha visitat Sabadell per mostrar públicament el seu suport al candidat a l’alcaldia i ha recomanat votar ERC per tornar a donar un altre “sopapo” democràtic  l’Estat espanyol, tal i com va passar el passat 28 d’abril.

 Iñarritu ha explicat que la candidatura que ha fet ERC amb Bildu de cara a les eleccions europees té per objectiu “representar les nacions a Europa amb 3 eixos indispensables. En primer dir que volem una Europa social, que desaparegui la fosa comú que és actualment el mediterrani, que recuperi els valors que la va fer néixer. En segon lloc perquè volem dir alt i clar que seran les nostres nacions les que decidiran el nostre futur institucional, que seran els ciutadans i ciutadanes de Catalunya, d’Euskal Herria, els que decideixin com volen ser. En tercer lloc per les llibertats, no és normal, no és de rebut, que a ple segle XXI existeixin presos i preses polítiques a Europa”. El diputat ha remarcat que tenir Oriol Junqueras de cap de llista representa una oportunitat per “portar la veu del que està passant a Catalunya i dir que aquí hi ha un conflicte polític, com molts hi ha a occident i que es resol votant, en base al principi democràtic”.

Juli Fernàndez ha explicat que la llista d’Esquerra Republicana per a les eleccions municipals està conformada per gent “molt variada, de diferents edats, orígens i que volem representar al màxim la nostra ciutat. Tal i com hem vist és evident que el vot a ERC el proper 26M és la màxima garantia perquè hi hagi un govern honest que faci realitat els projectes per millorar la vida dels nostres veïns i veïnes i que per sobre de tot estimi els ciutadans i ciutadanes de Sabadell i la nostra ciutat”. Per aquest motiu, Fernàndez ha apel·lat a tothom a votar ERC: “Hagi votat el que  hagi votat la gent en les darreres eleccions, si són gent honesta i no vol tornar al passat i de valors republicans, els demanem que aquest proper diumenge confiïn en Esquerra per poder liderar l’Ajuntament.”.