Gabriel Fernàndez serà Diputat Provincial per Esquerra Republicana.

El regidor Gabriel Fernàndez, actual portaveu del Grup Municipal, ha estat designat per ser diputat provincial pel partit judicial de Sabadell en la candidatura d’Esquerra Republicana – Acord Municipal a la Diputació de Barcelona (DIBA).

D’aquesta manera, Gabriel Fernàndez prendrà possessió de l’acta el proper dijous 11 a les 12 del migdia. Esquerra Republicana tindrà en aquest mandat 16 diputats i diputades a la Diputació de Barcelona, el que significa un augment de 5 diputades.

Gabriel Fernàndez ha explicat que “és tot un honor poder contribuir des d’aquest ens a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”. Gabriel Fernàndez recalca que des de l’experiència de govern municipal dels darrers 4 anys, es posa a disposició de la ciutat de Sabadell i del Vallès  per ajudar en tot allò que estigui al seu abast, des de la responsabilitat que tingui a la Diputació.

També ha volgut agrair la confiança rebuda pel partit i pels seus companys i companyes regidores amb aquesta designació a l’ens supramunicipal.

A hores d’ara encara és un enigma qui presidirà la Diputació de Barcelona i com quedarà el govern.