Gabriel Fernàndez reuneix la presidenta Carme Forcadell i Carme Garcia Suàrez per analitzar el rol de Sabadell en la construcció de la República Catalana

  • Esquerra Republicana Sabadell organitza el debat De Carme a Carme dimecres 13 de juliol a les 18.30 h al Pati de l’Arteneu (Sant Josep, 2)
  • L’acte és gratuït i obert a tothom, però té l’aforament limitat i cal inscriure-s’hi amb un correu a sabadell@esquerra.cat o un whatsapp al 670 06 06 68

Esquerra Republicana Sabadell organitza dimecres 13 de juliol a les 18.30 h el debat De Carme a Carme. Sabadell en la construcció de la República Catalana independent. La presidenta Carme Forcadell i Carme Garcia Suàrez, actual membre del Consell de Govern del Consell per la República, hi debatran sobre el rol de la ciutat –i, en general, dels municipis– en el procés d’emancipació nacional, una conversa dinamitzada per l’alcaldable i portaveu d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernàndez, i oberta a la participació del públic. L’acte és gratuït i obert a tothom, però té l’aforament limitat i cal inscriure-s’hi o bé enviant un correu electrònic a sabadell@esquerra.cat o bé escrivint un whatsapp al número 670 06 06 68.

País i ciutat, ciutat i país

Procedents de tradicions polítiques diferents, les sabadellenques Carme Forcadell i Carme Garcia Suàrez han ocupat càrrecs polítics de responsabilitat a escala local, nacional i estatal, i han confluït en l’independentisme. La conversa que compartiran a De Carme a Carme consistirà en tres grans blocs: la situació actual del país en general i del moviment independentista en particular, l’estat de la ciutat, i, finalment, la construcció de la República Catalana des del municipalisme i, concretament, des de Sabadell; sobretot, les seves dificultats i contradiccions. Tancarà el debat un torn obert de paraula en què podrà intervenir qualsevol assistent.