Esquerra Republicana Sabadell edita 50.000 exemplars d’«El Diari de la Gent» i els fa arribar a tota la ciutat

  • ERC llança en campanya una publicació de 12 pàgines en format tabloide i impresa en paper premsa reciclat i sense clor en la qual exposa la seva proposta per recuperar l’Ajuntament per als ciutadans i tornar a posar-lo al servei de tothom
  • El diari republicà inclou una entrevista a Carme Forcadell, amb un titular on la presidenta afirma: «A Sabadell, l’única alternativa és Esquerra Republicana», i on dóna suport al projecte de Gabriel Fernàndez
  • Gabriel Fernàndez, «l’alcalde de la gent»: «És una forma que tothom pugui tenir de forma breu, pedagògica, amb imatge i paraula, els compromisos que resumeixen aquest programa que hem presentat de gairebé 800 propostes»

ERC Sabadell ha editat 50.000 exemplars d’El Diari de la Gent, una publicació de 12 pàgines en format tabloide i impresa en paper premsa reciclat i sense clor en la qual exposa la seva proposta per recuperar l’Ajuntament per als ciutadans i tornar a posar-lo al servei de tothom, «de cada barri, de cada veí». La formació republicana farà arribar El Diari de la Gent en paper a tota la ciutat, però també ofereix l’opció de descàrrega en pdf a la seva pàgina web sabadellrepublicana.cat.

El diari del Sabadell de la gent

El diari inclou una carta de l’alcaldable Gabriel Fernàndez, «l’alcalde de la gent»; els nou projectes del programa Transformem Sabadell, encapçalats per Sabadell Respira, que proposa set pacificacions, una per districte; l’equip del Gabriel, és a dir, els candidats republicans del 2 al 12, i una entrevista a Carme Forcadell amb text de Marc Serrano i Òssul i fotografia de Berta Tiana, amb un titular on afirma: «A Sabadell, l’única alternativa és Esquerra Republicana». A la contraportada hi ha una sopa de lletres. Els lectors també hi trobaran codis QR per veure el vídeo Qui és el Gabriel?, descobrir què en pensa Forcadell o bé descobrir la cançó de campanya, Sabadell és teu.

Un contracte amb els ciutadans

L’alcaldable d’ERC-EUiA, Gabriel Fernàndez, «l’alcalde de la gent», ha afirmat: «El Diari de la Gent’ és una forma de que el votant, l’electorat, el ciutadà, el veí de la nostra ciutat pugui tenir de forma breu, pedagògica, amb imatge i paraula, aquests principals compromisos que, d’alguna manera, resumeixen aquest programa que hem presentat de gairebé 800 propostes. Evidentment, quan nosaltres ens presentem una elecció, el programa és un contracte, perquè quan jo li demano el vot a algú, li estic demanant la confiança en un projecte. Per tant, per a nosaltres, el programa és una cosa molt seriosa, perquè és el contracte amb el qual ens presentem i el compromís que assumim amb la gent de la ciutat».

»I en aquest diari, el que volem és que, a més d’un vot (que trobin un vot i que puguin veure que nosaltres estem demanant el vot, que és legítim, que ho hem de fer, perquè és el moment per fer-ho), també estem explicant què significarà fer confiança en nosaltres i quines transformacions arreu de tota la ciutat estem programant. Evidentment que no hi són totes perquè tampoc volem; si no, hauríem entregat un totxo de 800 propostes i 100 pàgines, però no volem això. Si algú vol llegir el programa sencer, també pot trobar al diari l’enllaç per poder llegir i veure en cada àmbit tot el que estem proposant, el model de ciutat que està en joc el dia 28.»

»El diari és una ajuda, ajuda a reconèixer els principals candidats, ajuda a reconèixer les principals propostes que, d’alguna manera, donen l’ADN d’aquest Transformem Sabadell, i, llavors, és una forma d’aproximar-nos directament als veïns i veïnes de la ciutat.»