ERC Sabadell interpel·la militants, simpatitzants i votants de Junts i de Podem: «O el bustisme sense Bustos de Marta Farrés o un govern republicà»

  • En un vídeo, s’adreça directament a l’entorn de les dues formacions que han donat suport al govern municipal del PSC els dos últims anys

  • Santi Valls: «Com a principal partit de l’oposició, creiem en la proposta de govern republicà. Per tant, en volem parlar. De fet, treballem: fem-ho»

Esquerra Republicana Sabadell ha interpel·lat Junts per Sabadell i Podem Sabadell —incloent-hi els seus militants, simpatitzants i votants— davant l’oportunitat d’un nou govern republicà a l’Ajuntament de Sabadell, que la Crida per Sabadell ha formulat públicament. El president de la secció local del partit, Santi Valls, també regidor, i la secretària d’Organització, Mercè Valls, s’han adreçat directament a l’entorn de les dues formacions que han donat suport al govern municipal del PSC els dos últims anys en un vídeo difós avui a través de les xarxes socials del partit. ERC Sabadell s’ha mostrat disposada a parlar del nou escenari amb les altres formacions polítiques.

Oportunitat a mig mandat

El president d’Esquerra Republicana Sabadell, Santi Valls, ha afirmat: «Coincidint amb l’equador del mandat (és a dir: tot just fa dos anys de les eleccions municipals del 2019), la Crida per Sabadell ha posat sobre la taula la proposta d’un possible govern republicà. Nosaltres, ERC Sabadell, com a principal partit de l’oposició a l’Ajuntament, ho veiem bé, hi creiem. Per tant, en volem parlar». I ha reblat: «De fet, treballem: fem-ho».

Per la seva banda, la secretària d’Organització de la secció local sabadellenca d’ERC, Mercè Valls, ha assegurat: «Els actuals aliats del PSC tenen dues opcions: o bé continuen donant suport al govern d’en Bustos sense en Bustos de la Marta Farrés, clientelista i molt afí al 155, o bé se sumen a la construcció d’un nou executiu: un govern que sigui a prop de la gent i del país, que sigui al costat de la gent que pateix, que pacifiqui l’espai públic; un govern que vetlli per la prosperitat i la transversalitat. Per tant», ha conclòs, «militants, votants, simpatitzants de Junts i Podem, us emplacem que digueu als vostres partits el que voleu: o bé més Bustos o bé un govern republicà».