ERC i el Jovent Republicà de Sabadell tracen el full de ruta fins al 2023 en una jornada de reflexió estratègica

Reunirà una cinquantena de militants el matí de demà al centre cívic de Torre-romeu amb l’objectiu de vertebrar l’alternativa al govern actual

Mig centenar de militants d’ERC i del Jovent Republicà de Sabadell participaran demà dissabte al matí (de 9 a 14 h) en la Jornada de reflexió estratègica que la formació convoca al centre cívic de Torre-romeu (Valira Alta, 2). L’objectiu de la trobada és fixar línies d’acció de cara al mandat municipal, en què el partit republicà és la segona força i l’única que pot liderar una alternativa al govern PSC-Podemos.

Anàlisi i acció

“No estem fent l’enèsim programa polític de mandat”, comenta el president d’ERC Sabadell, Santi Valls: “volem anar molt més enllà. Ens plantegem abordar els principals reptes que la majoria de dades i estudis assenyalen sobre els partits polítics: cal més inclusivitat i permeabilitat, més semblança a la població que aspirem a representar, més participació i adaptació als nous temps. Per fer-ho, ens fixem en referents internacionals i estem escoltant la militància i tots els col·laboradors i activistes del nostre entorn. Volem fer una aposta per canvis valents a nivell de moviment polític, per aconseguir fer el salt definitiu i necessari a escala municipal el 2023”.

Valls afegeix: “Es tracta d’una jornada oberta a tota la militància per tal d’analitzar l’entorn i establir les accions que ens han de permetre, en definitiva, assolir l’alcaldia republicana”, explica el president d’ERC Sabadell, Santi Valls, i afegeix: “Treballem per enfortir-nos com a eina de millora del benestar de tots els ciutadans tant ara mateix, quan som el primer i principal partit de l’oposició, com d’aquí a quatre anys, en què serem l’única alternativa al govern actual. Ara ens toca fiscalitzar l’acció del govern i fer propostes amb impacte real en el dia a dia dels sabadellencs. I, també, plantar la llavor d’un govern republicà, independentista i d’esquerres per al futur immediat”.

La jornada d’anàlisi, debat i planificació estratègics d’ERC Sabadell i del Jovent Republicà sabadellenc funcionarà en dos blocs de dinàmiques, que arrencaran a primera hora a les sales relacionals i s’acabaran al migdia amb les conclusions i la convocatòria d’una segona jornada que aprofundirà en el full de ruta definit i en farà seguiment.