El sabadellenc Quim Belmonte, del Jovent Republicà, formarà part de la candidatura d’Esquerra Republicana a Barcelona

Quim Belmonte, membre del Jovent Republicà de Sabadell, formarà part de la candidatura d’Esquerra Republicana a la circumscripció de Barcelona per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. El Congrés de Circumscripció de l’organització política juvenil ha escollit Belmonte el quart candidat del Jovent per a la demarcació barcelonina. El sabadellenc ocuparà un lloc encara per determinar a la llista d’Esquerra Republicana.

Qui és Quim Belmonte?

Quim Belmonte i Garcia és un jove de 21 anys del barri de l’Eixample (centre-sud), estudiant de 4t any d’Educació Social a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Les seves funcions internes al Jovent Republicà de Sabadell han estat les de secretari de xarxes, secretari d’organització i portaveu. Actualment hi desenvolupa el càrrec de secretari de finances.

Des de fa 15 anys, està vinculat a l’entitat esportiva Club Natació Sabadell; més concretament, a la secció de futbol sala.

Belmonte ha fet èmfasi en “la necessitat de revertir les desigualtats afavorides pel sistema capitalista i de generar espais de participació i cooperació des de les institucions”. També ha posat en relleu “la capacitat de l’organització de participar tant dels moviments socials com de les mateixes institucions, ja que tots dos àmbit són necessaris”.