INICI > CONEIX-NOS > EL JULI

Ara ja saps qui és el Juli

El Juli

Hola, sóc el Juli Fernàndez. Sóc farmacèutic de professió i he tingut l’honor de fer d’alcalde de la meva ciutat. De la nostra ciutat. De Sabadell. Sóc fill de pares extremenys i, ja des de jove, vaig veure en la política una eina per canviar el que m’envolta, per millorar el meu entorn.

Durant una època, Sabadell era notícia pels pitjors motius pels quals una ciutat pot ser-ho. Tocava un canvi, un nou lideratge de l’Ajuntament per recuperar l’orgull de ciutat: el sabadellenquisme. La ciutat va tornar a somriure i a mirar endavant sense vergonya gràcies al treball de molta gent i a un equip de govern compromès i honest.

Veure el que hem començat a aconseguir en aquests anys no pot evitar que em senti orgullós i encara més compromès amb la nostra gent. Sabadell té grans reptes, per això cada dia treballem per seguir fent realitat impensables.

Sabadell va ser el gran far de l’antifranquisme i dels primers anys de la democràcia. Aquests anys hem aconseguit tornar aquest esperit i la ciutat ha estat al costat de la democràcia, de la defensa de la República i del dret de les persones a votar i a decidir com volem que sigui el nostre país.

Volem seguir donant motius per somriure als sabadellencs i les sabadellenques.

T’hi apuntes?